biting his lip

Hej!
Det känns helskumt att skriva detta.. Men bloggningen har varit sämre än sämst pågrund av att jag har varit för överlycklig för att ens tänka på datorn och livet har varit underbarare än någonsin.
Kortfattat: Den här veckan har varit bäst. Timmarna har sprungit iväg och jag har inte haft tid till bloggning.
Vad har jag haft för mig då?
I söndags så var jag med Bj och Oskar. Vi var hos Oskar, såg lite tv, jag och Emil låg och snackade om lite allt möjligt medans Oskar spelade, sen var vi iväg på träffis och kollade på Emils träning.
Måndagen spenderade jag också med dom två människorna. Vi drog iväg till träffpunkten, egentligen för att kolla när Linus, Morgan och några fler lirade hockey. Men jag och Emil sprang runt inne i träffis, satt på madrasserna, spelade pingis, lekte med småungar (våra nya bästisar), mongot sålde även min telefon för två femkronor till en liten tjej som jag sedan fick springa efter och försöka få tillbaka mobilen (ha-ha!). For hem därifrån vid åtta och vid kvart i nio fick vi rusa iväg till busshållsplatsen vilket egentligen var onödigt eftersom att bussen ändå var sen. Men det var värt det, för riktigt mysigt var det.
I Tisdags så knallade jag hem från skolan med Lollo. Vi rörde ihop en traditionell kladdis-smet, satt och snackade om söta grabbar, jag blev trött och drog för persiennerna, släckte lamporna och vi la oss i min säng, det skulle ha varit en powernap men slutade i en och en halv timmes sovstund. Sen fick jag nästan dra upp henne när hennes pappa stod och väntade med bilen utanför. Vi for iväg till Lollo där vi gjorde iordning för bastukväll! Det var skitskönt, sprang även ut och snöbadade, härligt. Girltalk i bastun är himla kuligt.
Igårkväll så var jag iväg till Heden och pussade på en gullig pojke! Mysigt värre, hade en aning för mycket energi och han fick stå ut med alla mina historier och prat. Du är rätt bra du Emil.♥
Ni anar inte hur mycket jag hade velat skriva egentligen. Det där var verkligen kortfattat! Måste nog ta och skriva av mig i något word dokument eller något. Det brukar jag mer ofta göra när humöret är på botten och livet är allmänt förvirrande. Men just nu så känner jag att jag måste skriva ner exakt all lycka jag känner. Förstår inte hur man kan vara såhär glad. Jag svävar på moln, jävlart säkert.
Förlåt för värsta knasiga inlägget men min koncentration är inte den bästa just i nuläget.
F8dbb9e8afe729eaf6553a32f859cf46_large
jag tycker om dig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback