FEST HOS MANGE

Hej!

Kobajs är mitt ord idag. För att jag sov bort hela jäkla dagen.
Måste packa allt inför Piteå Summer Games, vi ska vara i Pite imorgon klockan halv elva om jag minns rätt.
Våran första match är tolv.
Förmodligen så far jag hem därifrån redan på Lördag eftersom att min farfar har sitt 75 års kalas då och det vill jag inte missa. Dessutom har han det på världens finaste plats, i Nybyn!
Massa släktingar jag inte träffat på hur länge som helst kommer att vara där, det blir fullt hus.
Som tur är så har han det inte i deras hus, utan på en gård i närheten, någon idrottsanläggning med fotbollsplaner och sånt. Så blir nog en hel del fotbolls spelande ändå.
Men nu hade jag tänkt duscha och sedan börja packa, förhoppningsvis så hinner jag in till stan ikväll och vara på Boden alive med lite folk.



Kommer upp massa fler bilder senare! Ska fixa några tidsinställda till helgen.


pusss

Inte ett moln, så långt ögat kan nå.

Tjeeenare, rubriken passar verkligen, idag har vädret vart på topp.♥

Gårdagen bestod av TV tittande och fotbollsmatch på kvällen. Som vi förövrigt vann med 9-3!
Gårkvällenn och natten spenderades med min lilla muppis, Linkan och Tim. Mycket roligt! Satt i Linus och deras husvagn till tre, då vi satte oss på cykeln och trampade iväg hem till mig och plockade direkt fram fika till våra hungriga magar.
Förresten, hade skrivit värsta långa inlägget, och såklart råkar jag klicka bort allt. Jäkla skit.
Bara att skriva om. Fast det får bli kortfattat.
Vanessus sover är hos mig inatt igen, som tur är! Min familj är borta på en camping i Sikfors så jag är lixom alone at home. Känns helt underbart skönt, behöver inte vara tysta på natten (tur det, igårnatt sprang vi runt och skrattade åt allt möjligt när våran natthumor tog över) det är fritt.
Party in tha house med andra ord!
Kvällen har bestått av glass och chipsätande, cykelturer, fotboll och mys med några härliga människor vid namn Vanessa, Linus och Tim. Vi ringde Daniel och bad honom att komma ut till bron där vi var ett bra tag. 
Får mig att tänka på min gamla älskade mobil......... höhö!
För er som undrat, just nu har jag en sådanhär;
 
jättefin.. jå.
Fråga mig inte vad hon gjort av mittenknappen.

Bilder från ikväll nudå.

Linus är fotograf på denna förtjusande bild.. ;)


Nu ska jag och boegis gå ut ett tag och skutta omkring på studsmattis. Puss

Mitt meddelande (vanessis) jag måste bara säga att denna quinna med denna blogg är en coool älskipälski med en galen fantasi. + att hon har exakt samma kassa humor som mig. Bra va? Har typ inget att tillägga förutom det faktum att jag er ut som någon röd-rutten-rödbeta på alla bilder. Har bränt mig i hela ansiktet och är inte helt svettig och äcklig på bilderna. Men puss på alla hennes fina läsare. Ett litet hjärta till denna snygging också ♥

Midsommarbilder.


bildserie.




kvalla, jåååå. Fast nej.


Dedär var bara några av alla bilderna. Tyvärr så fotade jag ingenting dagen därpå.
Vi har badat i både badtunnan och sjön, åkt båt + vattenskidor, ätit massa gott, spanat på grabbarna på andra sidan, chillerat, grillat marsmallows i bastun,  ätit ännu mer, bakat tårta, fotat, spelat kort, kollat på soluppgången, gått på en liten nattpromenad, sovit i bastun och mycket annat. Helt jäkla toppen var det!
Blev inte många timmars sömn.
Kom lite mer folk dit på midsommardagen, och gissa vad dom hade med sig?!?! Glass, jordgubbar, grädde och hjortron. Jag åt myyycket kan jag tala om.

tröttis

Hej

Var en sjukt rolig natt! Att få upp tältet gick väldigt sådär jättebra. Eller..?
Lite lögn i det hela, det gick förbannat dåligt och vi stod där hur länge som helst med myggen, storspovarna och tre killar med kraftiga humörsvängningar.  haha!
När vi väl fått upp det och vi dragit ut alla sovsäckar, kuddar och täcken och var därinne så blev det någon blandning av slagsmål, mys, äggfjärtar, krig, skrattattacker och lite annat.
Man kan inte direkt påstå att vi var tysta. När övertröttheten tog över så blir det ju som det blir, natthumor är helt klart bäst!
Vid kvart i två så drog jag och Emelie hem till mig och fikade, plattade håret, satte upp håret (ingenaning om varför vi plattade det), och tvättade bort sminket.
Sen gick vi tillbaka till tältet.
Satt uppe till fem då vi bestämde oss för att försöka få lite sömn och gjorde några enstaka försök att sova.
Men det gick inte.
Halv sex var vi i full gång att ta ner tältet för att istället dra hem och sova i en skön säng, något man längtade efter!
Så Danne cyklade hem till sig, Liddan och Linus for till Linus, och jag och Emelie gick till mig.
Tog snabbt fram en madrass, bytte om, och la oss och pratade om allt möjligt innan vi båda somnade.
Klockan var ungefär tolv när vi klev upp och käkade frulle på altanen. Efter det gick vi upp och la oss igen, tog två powernaps mellan våra samtal, he-he, och en fyrtiominuters middagsvila.
Sen åt vi lunch och efter det knallade Emelie hem.
Är riktigt trött nu så ska ta en snabbisdusch och sen sova ut ordentligt.
Blev lite konstigt där på slutet, kommer knappt själv ihåg vad jag just skrev, får läsa igenom det imorgon och se om man förstår något. ;)

VETNI!??!? Jag har fått en mobil nuuu. Långt ifrån ny, men den duger helt klart.
Min syrras gamla är det, fick lixom ärva den nu när hon fått en ny, fusk. En likadan som jag hade är det, fast blå, repig och ful.
Har nytt nummer också.
puss

tälta.

Hej

Har laddat upp hur många bilder som helst ifrån midsommarn. Har sparat dom i utkastet för att ännu fler ska pryda inlägget så det blir förmodligen publicerat imorgon!
Nu ska jag packa iordning lite saker inför tältningen för om ett tag kommer Emelie och vi beger oss till Linus för att sedan sätta upp tältet på vår nya campingplats, -Ängen.
Ska försöka komma ihåg att hämta kameran när den laddat klart så att jag kan föreviga denna kväll.
Hoppas att eran Söndag, visst är det Söndag idag? Lite smått förvirrad just nu, men iallafall, hoppas att eran kväll blir bra, puss!




Jag går när ni kommer.

Hej

Denna midsommar var minst lika grym som förra! Laddar upp massa bilder någondag (förhoppningsvis om jag hinner imorgon), och dom får beskriva det mesta av vad gårdagen/gårkvällen/gårnatten/dagen bestod av.

Kvällen spenderades med Linus, Emelie, Danne och Liddan. Gode kul!
Jag och Emelie tog på oss Linkans gangsterkläder och sen gick vi ut på en liten prommis hem till Daniel och tillbaka, sjukt cooola var vi hela gänget. Förutom Liddis för han var en tönt. Byxorna upp i armhålorna där ett tag.
Imorgon är det tältning med domdär som står på schemat, lär bli awesome.
Kameran hänger nog med också.
Måste erkänna att jag saknar min mobil litegrann.. Fast känns på något sätt riktigt jäkla skönt utan den.
Tror jag har blivit en tokig stenålders människa, men nu känner jag mig inte lika stressad över saker och kan leva livet lixom. Fast tur man har fejjan iallafall! ;)



Kemi och Ansa i älve. KAN INTE VÄRMEN KOMMA TILLBAKA?!?!?


pusss

bilder


Några av bilderna från systemisen. Oredigerade.
Är inte sådär jättebra på att fota som ni ser, men kul är det!


pusss

Midsommar!

Hej

Kommer att fira midsommar i longlake iår precis som förra året, grymt!
Blir säkert lika lyckat, och kameran hänger med.
Får hoppas att jag kan bjuda på många härliga sommarbilder när jag kommer hem på imorgon.
Får hålla tummarna att vädret håller sig. Ingen aning just nu eftersom att detta är ett tidsinställt inlägg som jag satt och skrev igårnatt.
Ni anar inte hur mycket jag skrev igår (nu), ingenting som jag tänker publicera på bloggen eftersom att det inte var så speciellt trevliga inlägg. Man kan inte kalla det för vårdat språk. Verkligen inte.
Var så förbannad på mig själv att jag höll på att börja grina och just nu känner jag mig stressad för allt.
Behövde någon att snacka med men såklart när jag tänkte gå för att hämta mobilen för att ringa någon så fanns den ju ingenstans.
FÖR ATT DEN LIGGER I ÅN. Måste hinna skaffa mig nytt simkort, mobil och allt såntdär innan Måndag. För kommer aldrig klara mig utan kontakten med alla när vi far iväg och campar. Nu har jag ju ingens nummer heller.
Gud vad arg jag blir!

Hoppas att ni får en superbra midsommar, det ska jag ha!
puss


från midsommar förra året.

NEEEEEEEEEEEEEEEJ

Mitt liv ligger i en sjö.
Min mobil ligger i en sjö.
Nedanför träbron.
För att jag failade totalt och puttade ner den i vattnet. VETNI HUR MÅNGA SATANSJÄVLA BAJSORD JAG VILL SKRIKA JUST NU!?!??!
Stackars mobil, helt ensam där på botten i all lera och allt skit.
Känslan när jag såg telefonen falla ner är obeskrivlig, haha! Typ noooooooooooooooooooooo.
Alla mina 1300 bilder och alla sms och alla kontakter och hela mitt liv och, allt.
Man ska seriöst inte ha sitt liv i en mobil. Skämt åsido. Fast den innehöll (känns sorgligt att säga inehöll..) faktiskt asmånga minnen, och massa nytagna bilder hade jag glömt att föra över på datorn.
Tragisk händelse.. 
Tur att man har sådana underbara vänner, kan inte säga något annat än att ni är bäst som verkligen försökte ta upp den och nästan dök i detdär skitvattnet, ni vet vilka ni är.
Jag älskar er.♥
Berättar mer imorgon.
Nu vill ni säkert inte höra mer klagomål.


R.I.P, jag kommer alltid att älska dig!
Den höll ju för tamejfan allt. Förutom detta då, ska fara dit imorgon, eller någondag, och se om jag lyckas hitta den. Stor chans... ;)


kyss

WTF

Hej!

Kom hem rätt sent efter en bilresa med massa samtal från Linus och Emelie som endast innehöll frågorna; "Vart är ni?" och "Äru hemma snart eller!?"
Så direkt när jag kom hem så tog jag en dusch, blåste håret och drog iväg till Linkans husvagn. 
Dom två gömde sig inne på toan när jag kom så fick sitta och kolla på ett tomt marabou papper. (förpackning/grej, ni fattar?) Hade det vart kvar choklad där i så kan jag säga att den hade suttit riktigt fint i min mage!
När dom två ramlat ut från lilltoan i ett försök att skrämma mig (som förövrigt inte vart så lyckat), så spenderade vi kvällen med prat, skratt, en liten mysig promenad, död på ängen så att vi fick dö tillsammans iallafall och lite annat. Tog en bild med mobilen på våran stora döfläck mitt på ängen, he-he.
Men det kommer upp någon annan dag.
Förresten, för att skryta en aning. Min nya alldeles underbara vän så kallad Nikon D3100 har jag lärt känna litegrann nuuu. Inte riktigt det jag ville säga egentligen.
Men, några bilder jag fotat med den saken dyker upp imorgon för just nu orkar jag verkligen inte föra över dom på datorn.
Tumblr_lmg4d8komw1qfaahfo1_500_large
pusss

I promise you I will learn from my mistakes.

Hej!

Vi kommer hem sent ikväll.
Förmodligen är jag hos min lillkusin som fyller 6 år just nu och skuttar runt med en systemkamera och leker pressfotograf!


Acid_picdump_37_large
fytusan vad läskigt! Hade absolut velat stå där, kul lixom.


pusss


You never realize how much you like someone until you watch them like someone else.

No, he's not mine.
Yes, I love him.


The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Tumblr_lgvwg57csi1qzrblzo1_500_large


Don't Cry Your Heart Out.

Hej

Gå upp klockan nio är inte riktigt min grej som ni kanske förstått..
Försök att hitta en dödare människa just nu. Och nej, gå för all del inte och dra upp någon ur en grav.
Måste fika nu och sen far vi.
Det dyker upp tidsinställda, ha det bra!



gull.


kyss


Minnen är det finaste man har, för dom försvinner inte.

Hej

Matchen slutade 2-5, alltid härligt med vinst!
Jag och Vanessa höll på att somna påvägen hem. Har ingen energi till att göra speciellt mycket nu.
Ska börja packa lite inför imorgon då vi åker iväg till Finland. Även göra några tidsinställda.



random.


pusss

Det Spelar Ingen Roll.

Hej!

Sitter och taggar inför matchen. Frusen som jag-vet-inte-vad. Har stoppat på mig en fleece tröja och ett par fleece brallor oc försöker få upp värmen lite iallafall.
Gårkvällen spenderades hos Linus med Vanessus, Danne, Alle, popcorn, dricka och Black Ops!
Nu måste jag börja byta om och sen käka massa god mat.



arkivbild.


kyss

I fake a smile so he won't see.

Hej!

Dagen har spenderats med två väldigt roliga människor, Vanessa och Linus.
Vi har vart på fotbollsplan och sparkat boll + lite annat, varit hos Linus och pratat, skrattat, druckit hallonsoda och kollat delar av lite olika filmer.
När W ätit så drar vi ut och hittar på något. Förhoppningsvis kan vi fara förbi ICA och köpa något gott! Är så jäkla sugen på goooodis.
Får helt enkelt se vad denna kväll har att erbjuda. Faktiskt första gången denhär veckan som vi inte har någon fotbollsträning på.
Imorgon bär det iväg till Piteå för att spela match.



klöste precis upp ett flertal myggbett. Syns nästan inte alls på bilden, men nu är det massa torkat blod på sidan om min vad, toppen! ;)


pusss

Snälla Bli Min Igen.

Hej

Det blir tydligen ingen match ikväll som det skulle vart.
Istället ska det vara träning och lagmästerskap i smålagsspel som sedan avslutas med fika. Kul!
Men nu har jag inte tid att sitta här och desperat försöka komma på något att skriva. Ska duscha snabbt och sen dra ut och hitta på något.



Sådär soligt och härligt och varmt och underbart ska det vara på sommaren ju. Riktigt badväder, men vad äre nudå? Muuuuulet.


puss

nattis.

Yo!

Nattinlägg, jajjemen.
Just nu sitter jag här och är lite småirriterad på vissa personer som verkligen inte fattar någonting.
Borde kanske gå och lägga mig med tanke på att jag förmodligen ska upp rätt tidigt imorgon idag.
Fast åååh jag orkar inte.
Har iallafall match ikväll, he-he, med tanke på att klockan är över tolv. Fast jag säger imorgon, det blir lättare så.
Guuuuud så vacker himlen är just nu. Rosa moln typ, är det tecken på föroreningar? Eller hur var det nu..? Iallafall grymt fint!
Nu hoppar det lite fram och tillbaka mellan alla möjliga ämnen, det spårar som man brukar säga. Jag har däremot aldrig sagt det.
Men puss och godnatt, ni som läste igenom hela detta inlägg kan nästan ge er själva en liten applåd.

5418403247_afa8822990_z_large
gode härligt att stå där någonstans vars-det-nu-är.


Count on me.

hej!

Jag och Vanessa satte oss somsagt på cyklarna och trampade iväg till Trångfors.
Ditvägen var gode jobbig, vi hade motvind och stressade lite i onödan.
Men på hemvägen for vi bara fram och sjöng några olika melodier och lite sånt!
Jag har på något konstigt (inte speciellt konstigt) sätt fått skavsår eller något sådant nedanför vänstra rumpan/skinkan/stjärten, av dendär jäklarns hårda cykelsadeln. Eller.. Så kanske det är för att jag dom senaste dagarna mest suttit ner, sittsår kanske? ;)
Ointressant men har ingen som helst aning om vad jag ska skriva just nu. Så ett tag framöver lär det nog bli liknande inlägg med massa babbel. Meeeeeen, nivet, när jag får systemisen så dyker det upp mångamånga bilder!


Tumblr_llu1cluyaw1qb8xspo1_500_large
sommarnätter, helt underbara!♥


pusss

Born this way.

Hej!

Det blev inte att cykla till träningen igår. Vi tar det förmodligen idag istället.
Gårkvällen spenderades förutom fotbollsträningen med boll ute på baksidan i sällskap med Vanessus.
Sara och Hanna kom ut och lirade med oss också. Höll på till ungefär kvart i tolv.
Vad händer nudå? Exakt ingenting för min del. Sitter vid minilaptopen och väntar på lunch som består av plättar.





På Söndag är dendär grejen förhoppningsvis min!


puss

För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Hej

Vaknade rätt sent idag igen. Men skyndade mig upp och duschade, fikade och fixade mig litegrann innan jag drog iväg till Vanessa.
Vi spenderade dagen ute med kubbspel, glass och lite fotboll.
Har just ätit och om ett tag ska vi cykla till fotbollsträningen. Liten uppvärmning sådär. ;)





pussss

Som att gå in i en vägg.

Hej!

Matchen slutade 4-4. Vi spelade grymt bra iallafall.
Efter första perioden så låg vi under med 0-4, men i andra tog vi igen. Jättebra spelar tjejer!
Har noll inspiration just nu, kommer inte på något vettigt att skriva. Förmodligen så har jag en frågestund imorgon. Hoppas att ni har någon liten fråga att ställa, vadsomhelst!
Men är inte riktigt säker än, har ju inte någon sådär toppen statistik men skitsamma, kul ändå. :)



Hannis och jag, random, Sippans kalas, någon outfit.


godnatt!♥


Dom sa att du lämnat mig.

Hej

Snart drar jag iväg till matchen.
Efter den blir det förmodligen att bara ta det lugnt. Ska försöka att inte sitta uppe hela natten och vända tillbaka dygnet lite, eftersom att denna vecka nästan bara består av fotboll!
Vet inte om jag tycker det är kul eller inte, liksom, det är sommarlov. Då ska man vara ute dessa underbara sommarkvällar, vakna sent, bara njuuuta.
Vara med massa underbara människor och känna sig fri från tider att passa och sådant. Menmen, rätt kul äre ändå.
Om några veckor så får vi ett långt uppehåll som varar i tre veckor, grymt!
Jag har ännu inte insett att det är sommarlov, brukar ta minst två veckor för mig innan jag på riktigt förstår det.
Har ju inte ens gått en vecka ännu, och jag har hunnit med gode mycket och fått en perfekt start på lovet.




bild 1 - Ansa vid älven.
bild 2 - Jag, Sara och Hanna fixade tacooos.


kyss

Telling someone why you leave them is like explaining what water tastes like.

Hej

Idag vaknade jag rätt sent, men ska inte slösa bort dagen vid datorn.
Ikväll har jag match. Känner på mig att jag inte kommer göra särskilt bra ifrån mig. Men får försöka tagga igång så bra som möjligt.
Ha en bra dag, puss!


Tumblr_lmljhxgpj61qfgo5uo1_500_large
geee mig.

Känslan är obeskrivlig.

Hej!

Jag och Emelie for iväg till Linus och satt i hans husvagn där även Nordström var.
Vi bara snackade, åt chips och skrattade en hel del. Även fast Johannes var lite osocial.
Emelie höll på att döda Linus också, ojoj. Han skulle gå in i husvagnen och fastnade av någon anledning i dörren och då knuffade Emelie honom framåt så att han flög rakt in i någon järngrej med huvudet. Ajdå! Det såg riktigt kul ut faktiskt. -haha.
Bra kväll hursomhelst.



Linkan tar en dans med flaggstången. Eller..?


kysss

You had a bad day.

Hej

Hoppade i fotbollsskorna klockan fem och drog iväg på träning.
Kände mig otroligt seg men det gick helt okej iallafall!
Nu ska jag fixa mig lite snabbt efter snabbduschen jag tog för ett tag sen och sedan möta Emelie för vi ska ut och hitta på något. Kuuuul att hon hade lika tråkigt som jag. ;)



sådär tjockt brukar våra kvällar sluta, he-he.

puss

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort.

Hej!

Fick sova ut ordentligt som tur var.
Låg och pratade i telefon med domdär människorna på Gruvberget igårnatt.
Idag ska jag vara med min broder. Kanske att en rätt så bra kille kommer och gör mig sällskap, vi får se hur det blir!
Nu ska jag ta en dusch och sen käka.



Just nu har jag inga nya bilder att visa er.
Får hoppas att jag får sno bilderna som Lollo tog igårkväll, för jag hade inte med kameran.


pusss

I restart the game when I know I am going to lose.

Hej

Var jätteroligt på Gruvberget!
Jag och Emelie blev hämtade av pappsen vid tolv.
Vanessa, Joona, Julle, Olivia, Lovisa och Lilli övernattar därborta med myggen. Skojar inte, det var hur mycket mygg som helst!
Jag har cyklat ner och upp för backarna tvååå gånger. Först när jag och Emelie skulle möta Julia. Sen när jag och Julle skulle möta Joonis.
Vi har grillat, myst, sjungit, ätit godis, kramats, suttit i tältet  och massa annat.
Kollade även på den supervackra solnedgången!
Myyyysigt var det.
Jag kunde inte sova där för imorgon ska jag vara barnvakt åt Sippan.
Bara därför att jag lär sitta uppe framför datorn halva natten så lovar jag att han väcker mig klockan sju. Ni kan ju gissa om jag kommer vara glad då...
Just nu sitter jag och chattar med några roliga på fejjan, samtidigt som jag smsar, bloggar, lyssnar på musik och kollar på bilder på we♥it.
Av vissa låtar dyker det upp hur fina minnen som helst i huvudet. Ser nästan allt framför mig en gång till.
Underbart.


25480850_4tfb1j7w_c_large

puss och godnatt.

I won't give up on my life

HEj!

Uppdateringen suger just nu, men om någon missat det, så har vädret varit så jäkla underbart så har inte suttit inne.
Men idag när jag och Vanessa vaknade (jag sov hos henne) så var det endast 13 grader ute. Herregud, nu får man ta fram alla varma kläder igen! ;) Mulet är det också.
I Fredags så cyklade jag, Emelie, Stina och Lollo till alder.
Där träffade vi massa som vi kände, verkade som att alla var där.
Jag hade först inte tänkte bada så mycket. Men Hajir, Emelie, Kemi, Josef, Joona och några andra kastade mig i vattnet. Med alla kläderna på. Gryyymt skönt!
Sen hämnades jag och vi kastade i Hajir, för andra gången.
Så jag och Hajir hade klädsim. he-he.
Jag och Lovisa var tvugna att fara iväg tidigare för att hinna fara och grilla i Björns.
Så kvällen spenderades med Lollus, Josef, Joona, Nils, Albin, Gloria, Julia, Isabelle, Hampus, Hugo m.f.
Vi grillade först vid stranden, sen drog vi iväg till skolgården och lekte tafatt. Jag var sämst och fick jaga hela tiden! Gud så dålig jag var.
Gloria, Julia och Isabelle drog iväg.
Efter det så gick vi till Josef, grillade på hans baksida. Myyyys. Pappa hämtade mig och Lovisa vid ett.
Detdär måste verkligen göras om! Superbra Fredag.

Gårdagen spenderades med Vanessa. Först var vi lekledare på Sippans kalas.
Därefter cyklade vi till älven och tog ett dopp. Sen lagade vi tacos och bestämde oss för att cykla till godisarenan.
Cyklade först in till stan en sväng men var inte något roligt folk där så vi for iväg till hängbron.
Härligt! Där var vi rätt länge, och när vi kom hem gick vi ut och hade picknick på ängen.
Om någon såg oss så måste dom undrat vad vi höll på med. Bilder kommer när jag kan sno dom från W!
Kan iallafall säga att vi låg mitt på ängen invirade i en filt och såg ut som lik.



ikväll far jag iväg till gruvberget med ett härligt gäng, puss!

I'm so happy

Hej!

Höll på att få värmeslag när jag var på Saras avslutning. Stekhett och fullproppat i kyrkan.
Någon mer än jag som älskar vädret?! Helt jäkla underbart.
Men nu ska jag gå ut och försöka bli brun. Har fått en liten bikinirand sen igår!
Ser några hotfulla moln som börjar komma hit, kan vara rätt skönt ändå eftersom att det nästan är liite för varmt.
Här är det just nu 38 grader i solen, och 30 i skuggan.
Om ett tag drar jag nog iväg till alder, mys!





pusss

SOMMARLOV.♥♥♥



bild 1 - skolavslutningsoutfit.
bild 2 - Tagen från Olivia, hoppas det var ok! Tjejorna i klassen, fast Katti och Michelle är inte med på bilden för dom hade hunnit fara hem.
bild 3 - dopp i älven efter avslutningen. Superhärligt!

fler bilder lär dyka upp imorgon.
Blev en perfekt start på sommarlovet. Spenderades med massa snyggingar vid älven. Faktiskt riktigt skönt i vattnet!
Tidigare idag så solade jag och Vanessa, fast ingen av oss har speciellt mycket tålamod för sånt. Så blev lite spring hit och dit, glassätande, fotbollsspel och hopp på studsmattan.
Linus och William kom förbi ett tag också.
Har några planer inför dom kommande dagarna. Låter bra!
I morgon blir det att först kolla på Saras avslutning och sen förmodligen fara till alder med Hajir och träffa några andra. Vet inte om uppdateringen blir speciellt bra. Men tänker inte bli sittande framför datorn nu när sommarlovet äntligen är här och vädret håller sig på topp.
Nu ska jag slå på en film och sen sova, puss!

Rolling in the deep

Tjeeeenare!

Haft en bra dag? Det har iallafall jag.
I skolan städade vi ur våra skåp, sen blev det vattenkrig. Hur härligt som helst i detta väder!
Alla sprang runt och kastade ut vatten från hinkar och flaskor på varandra.
Nu ska jag kila över till Vanessa, vi ska sola och inviga denna sommar.


fina minnen från förra sommarn med detdär gänget!


puss

KÄNSLAN NÄR DET ÄR SKOLAVSUTNING OM MINDRE ÄN ETT DYGN.♥

Hej

Grymt jäkla underbart väder det vart dessa dagar!
Gårkvällen spenderades med Gunnari, vi köpte B&J och drog iväg till grusplan. Höll på att dö av värmen ett antal gånger. Men här ska inte klagas! Detta har vi ju väntat på hela denna sega vintern.
Idag slutade vi halv tolv. Då cyklade jag och Katti in till stan.
Försökte hitta kläder till skolavslutningen nu såhär i sista sekund. Tänk, imorgon får vi sommarlov, OMG OMG OMG. typ.
Hittade två linnen/tunikor på stan. Vet inte om jag tänker ha dom imorgon. Får se hur det blir.
När vi var klara där så cyklade vi iväg till hängbron för att Rickard och Oliver tänkte komma dit och vara med oss ett tag. Men dom hann inte innan vi var tvugna att fara hem.
Skulle egentligen farit iväg och varit med dom ikväll. Men mår så dåligt så vilar upp mig till imorgon istället. Blev ingen match heller för min del. Fett tråkigt, men det kommer fler.
Just nu sitter jag och lyssnar på massa låtar jag nötte förra sommaren.
Den här sommarn bli nog minst lika bra som förra och den före det, I hope! 



grymt dålig bild på dagens lilla outfit.


pusss

Why does the whole world remind me of you?

Tjenare!

Har suttit ute och läst en rätt dålig bok ett tag. Halsade några saftglas också.
Om någon har lika tråkigt som jag och ser detta så får ni hemskt gärna ringa/smsa/kommentera/skriva på facebook eller vad som helst, för just nu har jag världens lust att dra ut och hitta på något.
Typ ha en picknick någonstans med B&J låter ju härligt. SKulle kunna sluka flera! Så gott är det.
Anyway, nu ska jag dricka lite mer saft, puss! 



Wind Of Change

Hej

Hade Brännbollsturnering på skolan idag.
Därefter fick vi sluta, vid kvart i tolv. Skönt!
Vart superbra väder hela dagen, sommar.♥
Nu ska jag inte sitta här inne, slöseri på tid vettni. ;) Går ut och hoppar lite studsmatta innan jag tar en dusch. Sounds good.
Eller så lägger jag mig och solar och gör ett försök att bli lite brun.
Förresten, hörde ni om dendär killen som hade flygit 50 meter pågrund av tromben? Av från studsmattan.
Hemskt!
Vilken jäkla storm det var. Ligger träd lite här och där efter vägarna.
Hittade just min nya favoritlåt, sitter och grinar lite halvt när jag hör den. Grymt fin kan jag säga att den är.


1dsc06836_144727121_largeAbbotsbury-swannery-mother-with-a-baby-swan_large
Underbart vackra djur.


pusss

Tell me.

Hej!

Jag och en mycket saknad vän som heter Lovisa, som jag inte träffat på länge (känns det som) cyklade in till stan vid tre. Vi mötte upp Josef och Hajir och drog iväg till smörblomman för att leka lite. he-he.
Där träffade vi även Julle, Joona, Felicia och Johan och det blev en liten fight om vilka som skulle ha snurrgungan. Jag och Lovisa var snabbt upp på den och dom andra fick turas om. ;)
Alla tyckte att jag var konstig som hade långkalsonger under mina kortbyxor, + en jacka. Men det var jag väl inte? Näe, tänkte väl det..
Höll hursomhelst på att svettas ihjäl! Konstigt. Eller..?
Efter vi vart där ett tag så gick vi iväg till Frasses för att käka. Hajir var tvungen att lämna oss. Haha lät som att han dog, att vi tvingade honom att dö. "Han har idag lämnat oss i stor sorg och saknad." Borde bli präst, men iallafall, så var inte fallet, han dog inte.
När vi ätit klart, jag vart klar först, alltså en kvart efter dom andra, så cyklade vi till Max och köpte varsin Lyxshake, och sen cyklade vi vidare till Josef.
Var där ett tag och resten av kvällen spenderades vid en strand, supermysigt!
Tog massa bilder med mobilkameran när vi var vid stranden, eller på stranden kanske man säger? Dom kommer kanske upp imorgon.
Hoppas att ni förstod något av allt svammel som jag hade att skriva ikväll.



jag ska ändra design och header till något somrigare, så snart som möjligt!


kyss

6 Juni

Hej

Nationaldagen idag. Firar inte det på något speciellt sätt.
Ska fara in till stan där det förhoppningsvis finns massa roliga människor. Ska träffa Hajir och några fler, kul!
Måste duscha lite snabbt nu före lunchen.
Ha en bra dag så hörs vi senare, puss!



I wonder what you think when you see me.

Hej

Förlåt för asdålig uppdatering! Nu blir det tyvärr ett nattinlägg.
Gårdagen spenderades mest med Sara och Hanna.
När jag hade kommit mig upp ur sängen efter en lång och skön sovmorgon så tvingade jag upp dom till ICA för att köpa en B&J Half baked till mig. Men dom kom hem utan den underbart goda saken. Var tydligen slut.
Vi fixade Tacos till lunch. Bilder från den finlunchen kommer. ;)
Efter det så tog jag en snabbdusch och av någon anledning råkade jag sen fastna uppe på rummet dansande till hög musik.  Hannis och Saris kom och gjorde mig sällskap. Vi hoppade runt och släppte loss totalt. Härligt!
Vädret igår var lite smått skumt. Det blåste även enormt mycket. Många träd låg lite kors och tvärs, våran brevlåda som sitter stenhårt nere i marken tippade. Blev strömavbrott i drygt en timme också.
Vi bestämde oss för att ha filmkväll, så pappsen skjutsade oss till godisarenan. Hyrde en film som hette "Flickan" som vi såg hos Hanna. Den var rätt dålig enligt mig.

Idag (eller, igår om vi räknar som att det är Måndag idag.) så klev jag upp halv nio för att göra mig iordnig för fotbollsmatch mot Öjebyn, som vi vann med 3-2. Grymt bra spelat tjejer! 
Men nu måste jag vara social in tha facebook chatt. he-he, värst vad många som skriver just nuuu, när jag är som tröttast. Jaja, godnatt!



TAGGA

Why am I so afraid to lose you when you're not even mine?



Godmorgon snyggingar.

Just nu har jag minst tretusenfemhundra saker jag hade velat skriva. Är verkligen på toppenhumör!
Har hållt på att exprimentera lite för att få till en chokladmilkshake. Det gick sådär. Hur svårt kan det vara egentligen liksom? he-he.
Drar mig nog upp på ICA senare och köper B&J, mums.
Förresten, glömde nog att nämna detta igår, jag ska få en systemis av min kära mormor! Lycka gånger 92386940.
Ingen aning om när jag får den eftersom att vi inte träffas särskilt ofta, dom bor ju i Finland. En Nikon D3100 hade hon kollat på, fast hon visste ju inte om jag ville ha den för hon är ju inte direkt proffs på detdär med kameror. ;) Jag har inte heller någon större koll på vad det är för någon. Men systemkamera som systemkamera, den duger absolut till mig!
För vem tackar nej till en sådan grej?! Nu kan jag ju ha kvar mina tusenlappar, skäämt, ohja. 
Mormor, du är bäst!♥

puss

All the hurt inside

Tjenare!

Har lite problem med att skriva just nu eftersom att jag håller telefonen mot örat med ena handen.
Försöker vara lite social med den pratglada människan i luren. Men stackarn får bara nöja sig med korta svar, svårt att göra två saker samtidigt ju. ;-)
Ska börja packa upp väskorna från Rågraven snart, gud så långsam jag är på att göra sånt.
Men det är sjukt tråkigt att packa upp! Pressade bara i allt, säkert har massa strumpor som hör ihop med varandra hamnat i olika väskor och allt lär vara kaos. Men så äre.
he-he, veet ni vad? Jag började skriva detta inlägg för rätt längesen.
Har dött ett antal gånger av skrattattacker. Hoppas att ni inte förvånas av min superdåliga humor.
Började seriöst grina av att jag skrattade så mycket när Rikkis (bra fantasi, skulle vara ett smeknamn) läste upp detta; "Visste du att en blodigel har 32 hjärnor?" och "I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska." HAHAHHA, det hade jag velat testa göra för att se vad som händer!
Men nu ska jag sluta babbla på om massa onödigt och istället gå och packa upp domdär jäklarns väskorna.



gammelbild. 


kyss


You're not alone.

Hej

Kom hem från Rågraven vid ett.
Hade inte tänkt skriva så jättemycket, ni blir bildbombade istället!


 
Man ser inte så bra, inte något alls typ.
Det är Katta i bastun iallafall, tufft att sitta ensam därinne i sisådär 100 grader! Galen chey.

teater.
Så sjukt dåligt att den blev bra!

Detdär får räcka, tar så otroligt länge att ladda upp bild efter bild.
Känns som att jag gått upp minst 4 kilo efter lägret. Så mycket mat och fika som dom gav oss!
Mellis mellan allt, + massa tårta och sådant.
Hoppas att ni inte blev alldeles för uttråkade av att kolla igenom dessa trettonhundra bilder. Men när jag väl fotar, då blire många bilder kan jag säga. ;)

pusss

t-i-d-s-i-n-s-t-ä-l-l-t

Hej

Just nu är jag i Rågraven och tränar fotboll!
Lär dyka upp några bilder därifrån imorgon.
Ingen som helst aning om vad jag ska skriva. Så ni får en bild från we♥it.
Tumblr_llu9298yxj1qj2h0u_large


pusss

best friends are forever

Hejhej!

Har lite bråttom just nu, så hinner inte skriva så jättemycket. Måste packa det sista. (Känner jag mig själv rätt så lär det ändå bli ganska mycket text.)
Känns lite småtråkigt att elevensval är slut nu. Har vart så himla kul därborta i stallet!
Red min favvis idag igen, så sjukt fin hon är. Vi red inomhus eftersom att det regnade. Trodde att det skulle fortsätta även nu på eftermiddagen.
Men icke sa nicke. Solen kom fram och temperaturen steg! Hääärligt med lite sommarvärme.
Är ju inte länge till skolavslutningen nu, om jag längtar?! Absolut.


Tumblr_lm1rg8a40y1qblylco1_500_large

puss, ska fixa ett tidsinställt för imorgon.

RSS 2.0